اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رژیم صهیونیستی اکنون به معنای واقعی خود را گرفتار دومینویی از بحران ها می بیند که نه تنها چشم انداز روشنی برای خروج از آن وجود ندارد بلکه این بحران ها مثل حلقه های زنجیر به هم پیوسته و وابسته هستند و یکدیگر را تشدید می کنند.
اگر چه از ابتدا مشخص بود غزه به باتلاقی برای رژیم فرسوده صهیونیستی تبدیل خواهد شد اما گذشت زمان این واقعیت را بیش از پیش برملا کرد.
سران صهیونیست انتظار داشتند حمله زمینی به غزه در مدت زمان بسیار کم به پایان برسد و پس از پیشروی در شمال، مرکز و در نهایت جنوب این باریکه و به قول خودشان پاکسازی نیروهای مقاومت، پرونده غزه را به لحاظ نظامی بسته و برای تعیین تکلیف آینده سیاسی غزه با مشورت کشورهای عرب منطقه و آمریکا وارد مرحله بعد شوند. صهیونیست ها اوایل جنگ غزه حتی طرح های سیاسی درباره اداره غزه ارائه کردند که با گذشت زمان و اشتباه درآمدن محاسبات به دست فراموشی سپرده شد.
ارتش صهیونیست تاکنون چندین بار شمال غزه را تخلیه و پاکسازی کرده اما هر بار در غلبه بر رزمندگان حماس با شکست مواجه شده و به باور بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران، غیر از کشتار غیرنظامیان که با ارتکاب گسترده جنایات جنگی همراه بوده، کار دیگری از پیش نبرده است.
حملات وحشیانه به مناطق شمال غزه از جمله جبالیا، بیت لاهیا و بیت حانون طی هفته های اخیر، نشان دهنده شکست چندباره اسرائیل در شمال غزه است. در واقع اینطور باید گفت که ناکامی صهیونیست ها، رژیم را بر آن داشته شمال غزه را به یک منطقه غیرقابل زیست تبدیل کند تا از این طریق بتواند بر حماس غلبه کند. ناظران سیاسی بمباران کارخانه ها و انتشار مواد شیمیایی، تخریب زیرساخت های منابع آبی، برقی و حوزه بهداشت را تاییدکننده این ادعا می دانند.
فرسایشی شدن جنگ غزه و حالا لبنان، رژیم اشغالگر را با بحران های پیچیده ای مواجه کرده تا جایی که از پس هر بحران، بحرانی دیگری گریبانگیر این رژیم می شود. بر اساس آمارهای رسانه ای، خودکشی و بیماری های روحی ـ روانی و ترومای پس از وقوع حادثه (PTSD) در میان نظامیان رژیم طی یک سال گذشته رشد چند برابری داشته و تلفات بالای نظامیان در غزه و لبنان، وحشت سربازان و نظامیان صهیونیست را از تداوم جنگ به دنبال داشته است. این معضلات موجی از تمرد از دستورات و فرار از خدمت را در ارتش اشغالگر به دنبال داشته و باعث کاهش غیرعادی نیروهای آماده به رزم و نیروهای ذخیره جنگ شده است.
روزنامه اسرائیل هیوم چند روز پیش گزارش داد 13 هزار سرباز ذخیره از مجموع 17 هزار نفر، از عدم تمایل برای خدمت مجدد نظامی خبر داده اند. همچنین آمارها نشان می دهد تعداد سربازان ذخیره ای که دستورات اعزام به خدمت را اجرا می کنند، کمتر از 20 درصد است و هزاران سرباز با حضور در جنگ یا بازگشت دوباره به جنگ مخالفت می کنند و یا با اتکا به معافیت های پزشکی و روانی که بعضا جعلی و فیک است، به دنبال فرار از خدمت هستند.
شبکه تلویزیونی I24 می گوید فرماندهی ارتش صهیونیستی برای مقابله با این بحران مدت زمان خدمت نیروهای ذخیره را از 20 به 9 هفته کاهش داده است. همچنین ارتش اشغالگر تصمیم گرفته خدمت نیروها در یک دوره پشت سر هم و نه به صورت مجزا انجام شود تا از این طریق معضل مخالفت با بازگشت به جنگ را هم حل کند.
بحران مالی نظامیان ذخیره ارتش این رژیم که خود زاییده بحران کلان اقتصادی این رژیم است که طی یک سال گذشته بر آن تحمیل شده، معضل جدی دیگری است که باعث کاهش نیروی نظامی در ارتش شده است.
روزنامه عبری گلوبز، اخیرا در گزارشی در این زمینه نوشت: این روزها تعداد زیادی از کارگران که در نیروی ذخیره ارتش فعالیت می کنند، گفته اند اداره بیمه اسرائیل به آنها اطلاع داده بدهی زیادی دارند؛ بدهی هایی که قادر به پرداخت شان نیستند و بنابراین دیگر نمی خواهند به عنوان نیروی ذخیره در ارتش بمانند و می خواهند به کار اصلی شان بازگردند.
از سوی دیگر ارتش اسرائیل قصد دارد نظامیانی را که اقدام به تمرد یا فرار از خدمت کرده اند، مجازات کند و مانع پرداخت حقوق به آنها شود. این بحران از یک سو موجب کاهش شدید نیروی نظامی و از سوی دیگر باعث فرار و مهاجرت معکوس بسیاری از شهرک نشینان به مقاصد اروپا و آمریکا شده است.
رژیم صهیونیستی اکنون به معنای واقعی خود را گرفتار دومینویی از بحران ها می بیند که نه تنها چشم انداز روشنی برای خروج از آن وجود ندارد بلکه این بحران ها مثل حلقه های زنجیر به هم پیوسته و وابسته هستند و یکدیگر را تشدید می کنند.
منبع: روزنامه وطن امروز
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}